Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

23. 09. 2015. 16:28   >>  16:20

AKCIJA ČIŠĆENJA

Iz korita Ribnice izvadili 80 kubika biljnog otpada

Tokom današnje akcije čišćenja korita rijeke Ribniceuklonjeno je više od 80 kubika, odnosno 14 kamiona biljnog otpada.

U akciji čišćenja su učestvovali članovi Mladih Atlantskog saveza Crne Gore, pripadnici Vojske Crne Gore, radnici gradskih preduzeća "Zelenilo" i "Čistoća", kao i poslanici u Skupštini Crne Gore, Nada Drobnjak i Andrija Popović.

"U akciji, čiji je cilj jačanje ekološke svijesti građana, učestvovalo je oko 80 ljudi, što je čini jednom od masovnijih te vrste", istakli su iz Atlantskog saveza.

Dodali su da je ta društveno angažovana akcija početak realizacije projekta „Crna Gora - članica NATO“.

"Atlantski savez Crne Gore će, u sklopu tog projekta, do kraja godine da relizuje niz aktivnosti s ciljem jačanja podrške javnog mnjenja članstvu u NATO", navodi se u saopštenju.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније