Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

24. 04. 2013. 19:39   >>  19:40

UPRAVA POLICIJE

Fejzić već ranije saslušavan

Iz Uprave policije saopšteno je da su njihovi službenici 18. aprila saslušali Rožajca Muharema Fejzića, koji tvrdi da mu je prijećeno jer ima dokaze o krijumčarenju cigareta na granici sa Kosovom.

Fejzić je danas, na konferenciji za novinare sa funkcionerom Demokratskog fronta Nebojšom Medojevićem, kazao da je nekoliko puta gledao i fotografisao krijumčarenje cigareta na granici sa Kosovom, kao i da mu je prijećeno zbog iznošenja tih navoda.

Iz policije su podsjetili da je Fejzić optužbe o prijetnjama inspektora Agencije za nacionalnu bezbjednost i ranije iznosio u medijima.

Oni su kazali da je zbog tih navoda Fejzić salušan 18. aprila.

„Prikupljeno obavještenje dostavljeno je Osnovnom državnom tužiocu u Rožajama na dalju nadležnost i odlučivanje“, navodi se u saopštenju policije.

Dodaje se da će rožajska policija postupati shodno nalogu tužioca i preduzeti sve zakonom propisane mjere i radnje iz svoje nadležnosti, kao i da će o tome javnost biti blagovremeno informisana.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније