Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

28. 08. 2015. 09:23 >> 09:13

ZA DVA DANA

Krv dalo više od 120 prosvjetara

U protekla dva dana više od 120 zaposlenih u Ministarstvu prosvjete, školama i vrtićima dalo je krv, saopštio je Zavod za transfuziju krvi.

 

"U protekla dva dana organizovana je akcija dobrovoljnog davanja krvi Ministartsva prosvjete i obrazovnih ustanova u Glavnom gradu Podgorici. U akciji je učestvovalo više od 120 zaposlenih u Ministarstvu prosvjete, školama i vrtićima u Podgorici. Zavod za transfuziju krvi Crne Gore još jednom zahvaljuje organizatorima na uspješnoj akciji i svima koji su u njoj učestvovali, uz poziv drugim društvenim subjektima da na sličan način doprinesu obezbjeđivanju dovoljnih količina sigurne krvi", saopštio je Zavod za transfuziju krvi Crne Gore.

Podsjećamo, krv je prije dva dana dao i ministar prosvjete Predrag Bošković, koji je najavio da će ova akcija možda ubuduće postati i praksa zaposlenih u resoru na čijem je čelu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније