Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

19. 08. 2015. 11:55 >> 11:45
1

PRIJEDLOG CKM-A

Prvoj banci dati nagradu grada Nikšića

Crnogorska kulturna mreža (CKM) predložila je da Prvu banku za ovogodišnju nagradu Oslobođenje Nikšića.

 

"Na sjednici Upravnog odbora smo donijeli odluku da kandidujemo za ovogodišnju nagradu Oslobođenja Nikšića - Prvu banku Crne Gore. Od osnivanja, bez obzira na uspone i padove, Prva banka je važila za društveno odgovornu kompaniju, koja je i Nikšiću i Crnoj Gori pružala podršku. Kao takva, Prva banka je kroz vijek i više postojanja u kontinuitetu predstavljala i egzistencijalno utočište na hiljadama familija i desetinama hiljada stanovnika Nikšića i Crne Gore", saopšteno je iz CKM-a, koju predvodi Aleksandar Damjanović.

Iz te NVO navode da je Prva banka svojim uslugama stekla povjerenje stotina hiljada građana.

"Kroz vjekovno postojanje Prva banka ne samo da je bila poslovna kompanija, već dobročinitelj i dobrotvor sportskim kolektivima, pojedinacima, ali i umjetničkim organizacijma i stvaraocima, koji su pravili izvrsne rezultate zahvaljujući širokogrudosti i viziji Prve banke da podrži najvrednije i najbolje iz Nikšića i Crne Gore. Prva banka je perjanica i u humanitarnim akcijama, tako da je kontinuirani dobrotvor bolnice u Brezoviku, Opštine Nikšić, Centra za djecu sa smetnjama u razvoju, Rekonstrukciji sportskog bazena, i mnogim drugim akcijama koje se održavaju za pomoć najugroženijima", navode iz CKM-a, uz podsjećanje da Prva banka u kontinuitetu stipendira studente.

Istakli su da se čude što Prva banka "i do sada nije dobila najuglednije odličje grada Nikšića".

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније