Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Dijaspora

11. 01. 2015. 10:33 >> 10:28
7

UDRUŽENJE IZ SRBIJE

Princeza Ksenija na kalendaru "Krstaša"

Udruženje Crnogoraca Srbije „Krstaš“, tradicionalno 12. put po redu, izdalo je zidni kalendar u tiražu od 2.000 primjeraka.

Kalendar za 2015. godinu je posvećen crnogorskooj princezi Kseniji Petrović.

"Iz poštovanja prema Crnogorskom kulturno prosvjetnom društvu 'Princeza Ksenija', koje slavi princezino ime, dijeljenje kalendara je prvo počelo za više stotina crnogorskih porodica u Lovćencu i Feketiću.  Ovih dana dijeljenje se nastavlja kroz kolonistička mjesta u opštinama Vrbas i Kula, a distribucija u ostalim krajevima Vojvodine i Srbije biće obavljena u saradnji sa drugim udruženjima iz crnogorske zajednice", saopšteno je iz "Krstaša".

 

 

 

Пратите нас на

Коментари7

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније