Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Dijaspora

25. 03. 2013. 16:48 >> 16:48
5

RTCG

Ustupljena prava FSCG samo za teritoriju Crne Gore

Fudbalski savez Crne Gore je, kao vlasnik prava utakmica naše reprezentacije ustupio ista RTCG-u. To se odnosi isključivo na emitovanje za teritoriju Crne Gore, za utakmice koje naša reprezentacija igra kao domaćin.

Urednik Sportskog programa Đorđije Kustudić objašnjava da je, vlasnik prava za emitovanje signala van Crne Gore, međunarodna agencija Kentaro koja ima precizan ugovor o tome sa FSCG, kojim je regulisana upravo ta problematika.

Ukoliko bi RTCG putem satelita emitovao direktan prenos, ne samo ove, već bilo koje druge utakmice naše fudbalske reprezentacije, najgrublje bi prekršio odredbe ugovora sa FSCG kojima je jasno definisano da se ustupljena prava odnose samo na teritoriju Crne Gore.

Molimo sve naše uvažene gledaoce širom svijeta da razumiju ovu situaciju i da ne povezuju neemitovanje utakmica sa odsustvom dobre volje nekoga u RTCG, jer to, prosto nije tačno.

Svi koji neće moći da prate prenos utakmice Crna Gora - Engleska, na našem portalu će biti u prilici da se informišu u realnom vremenu o svim detaljima meča.

Đorđije Kustudić, Televizija Crne Gore

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније