Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Dijaspora

22. 06. 2014. 09:42 >> 09:43
1

RUČNI RADOVI

Feketić: Crnogorke učestvovale na izložbi

U organizaciji Saveza ljubitelja ručnih radova Vojvodine i Udruženja žena „Hestia“ u Feketiću je, u petak svečano otvorena XVI Međunarodna izložba ručnih radova.

Trodnevna uzložba organizovana je u holu i kabinetima Osnovne škole „Nikola Đurković“ uz učešće više od 500 izlagača iz Vojvodine, Srbije i regiona.

Crnogorsku zajednicu u Vojvodini predstavljao je Klub žena Udruženja Crnogoraca Srbije „Krstaš“ iz Lovćenca.

Izložba je pokazala svu ljepotu multikulturalnosti Vojvodine, crnogorski štand je bio veoma posjećen, a Klub žena Krstaša je dobio više poziva za učešće na narednim međunarodnim smotrama.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније