Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Dijaspora

[ B.B. ]

13. 12. 2021. 15:41   >>  15:42

ZA BOLJE I LJEPŠE GUSINJE

Donatorsko veče Fondacije "Gusinje" 18. decembra

Fondacija "Gusinje", nakon godinu dana pauze, zbog pandemije izazvane virusom korona, organizuje tradicionalnu Donatorsku večer, 18. decembra u Njujorku, sa ciljem da se pomognu određeni projekti u Gusinju.

Kako ističu u saopštenju, ove godine 15. Donatorska večer će se održati u nešto drugačijem formatu nego ranijih godina.

"Svjesni donekle manjih aktivnosti posljednjih godinu - dvije, Fondacije 'Gusinje' za predstojeću godinu ima nekoliko planova i detalji ovih planova će biti dostavljeni iste noći", napominju u Fondaciji.

Kako dodaju, Fondacija je poznata kao lider crnogorske zajednice u Njujorku i lista ostvarenih projekata je velika, a to se posebno odnosi na nekoliko kapitalnih projekata koje su odradili sami ili u partnerstvu sa Vladom Crne Gore.

"Tu prije svega mislimo na renoviranje zgrade Opštine Gusinje, sportskih terena i gradskog mezarja u tom gradu. Naši projekti uključuju i mnoge humanitarne akcije, pomoći sportskim klubovima, kao i zdravstvenim i edukativnim ustanovama. Granice naše pomoći nijesu isključivo bile vezane samo za Gusinje, već smo učestvovali u nekoliko akcija u Plavu, a u borbi protiv epidemije COVID-19 finansijski smo podržali i državu Crnu Goru", naglašavaju u Fondaciji.

Pozvali su članove i prijetelje da u što većem broju prisustvuju donatorskoj večeri i pomognu u ostvarivanju cilja, a to je za bolje i ljepše Gusinje.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније