Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Dijaspora

[ Objavila: R.B. ]

12. 07. 2020. 08:56   >>  08:55 4

SKUP DIJASPORE

U Frankfurtu proslavljen Dan državnosti

U organizaciji crnogorsko-njemačkog udruženja "Montenegro-Hessen e.V.", u Frankfurtu su se okupili pripadnici dijaspore iz Crne Gore i obilježili Dan državnosti.

Nakon intoniranja crnogorske i njemačke himne, okupljenima se obratila nova predsjednica udruženja Nena Kesselman-Evans. 

Proslavi su, kako je saopšteno, prisustvovali generalna konzulica Ivana Đukanović, konzulica Dragana Ražnatović i vicekonzulica Ilirijana Cungu-Medojević.

Okupljenima se obratio i Vojislav Jestrović, predsjednik Odbora za kulturu udruženja, jednim istorijskim osvrtom na značaj ta dva 13. jula u nšsoj državnoj prošlosti.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније