Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Dijaspora

13. 02. 2020. 07:24 >> 07:23
6

RASTODER SAOPŠTIO

Nezabilježena propaganda protiv CG

Predsjednik Bošnjačkog saveza Crne Gore u Njujorku (BSCG) Esad Rastoder saopštio je da je Rusija glavni koordinator za destabilizaciju područja Balkana.

 

On podsjeća da se posljednjih dana sprovodi najveća propaganda protiv Crne Gore, te da tako nešto nije zabilježeno u najnovijoj istoriji Balkana.

"Pakleni plan koji sprovodi Milorad Dodik u BiH, DF i SPC po zadatku Rusije došao je u završnu fazu. Svima je jasno ko stoji iza pobuna u Crnoj Gori i u BIH", kazao je Rastoder.

"Ovih dana po Crnoj Gori, kao nikada do sada, se vršlja i prijeti, proklinje, izbacije iz religije. No mi vjerujemo da će se na kraju njima to sve obiti o glavu. Manjine se ucjenjuju, poneki musliman pod strahom i pritiskom hoda sa njima i poneki hodža se, nažalost, svrstava tobože sa njima, sa istim onim koji nas ne priznaju, koji nam nazivaju vjeru lažnom, a nas izmišljenom nacijom, naše svetinje ismijavaju, naše muslimansko groblje u Beranama uzimaju čelnici DF-a u Beranama, na Sahat kulu u Podgorici stavljaju krst. I pored toga traže našu podršku", poručio je on.

Bošnjaci, kako je rekao, i svi patriote sa progresivnim snagama trebalo bi da ostanu vjerni i da brane Crnu Goru do zadnjeg: "Da budu spremni 24 sata, da ne dozvole da im se isto dogodi što se dogodilo devedesetih".

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније