Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Dijaspora

12. 11. 2018. 09:05   >>  08:45 7

RASTODER SMATRA

Na skupu bi im pozavidjeli Draža i Pavle Đurišić

Na skupu održanom u Budvi, povodom vijeka od Podgoričke skupštine, organizatorima bi pozavidjeli i Draža Mihajlović i Pavle Đurišić, ocijenio je predsjednik Bošnjačkog saveza Crne Gore (BSCG) u Njujorku Esad Rastoder.

 

"Ovih smo dana svjedoci smo harange SPC i DF-a protiv nezavisne, suverene Crne Gore. Svi koji vjeruju da se crni dim razmakao sa neba Crne Gore, žive u totalnoj zabludi", rekao je Rastoder.

On je rekao da bi na skupu u Budvi, koji je organizovan po narudžbi onih koji negiraju i Crnu Goru i njene narode, pozavidjeli i Draža Mihajlović i Pavle Đurišić.

Rastoder je rekao da je poznata adresa s koje sve to dolazi dolazi.

"Ovom prilikom želim da poručim Bošnjacima Sandžaka da aktiviraju referendum koji je sproveden ili da raspišu novi i da cijeli Sandžak i južni i sjeverni. na referendumu pripoje Crnoj Gori. Ovom prilikom vam želimo poslati poruku da ćemo stati iza ovog projekta". poručio je Rastoder.

Пратите нас на

Коментари7

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније