Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Dijaspora

Objavio: P.R.

14. 06. 2018. 23:37 >> 23:27
2

LOVĆENAC

Poklonili crnogorsku nošnju

Crnogorsko društvo "Lovćen" iz Lovćenac, posredstvom generalnog konzula Crne Gore Miodraga Kankaraša, uručilo je KUD-u "P.P. Njegoš" po dvije crnogorske ženske i muške narodne nošnje.

KUD "P.P. Njegoš", je kao višedecenijski promoter crnogorske igre i pjesme na mnogim nastupima širom Srbije i inostranstva sa svojih skoro 200 članova na ovaj način kompletirao svoju garderobu, što će omogućiti češće nastupe i promociju Crne Gore širom regiona.

"Veliku zahvalnost dugujemo sponzorima JP 'Morsko Dobro' Budva i 'Kovinić DOO' Tivat, koji su donirali sredstva za kupovinu crnogorskih narodnih nošnji lovćenačkom KUD-u", navode u saopštenju.

KUD “P. P. Njegoš” je u znak zahvalnosti dodijelio zahvalnice generalnom konzulu Crne Gore u Republici Srbiji, CD “Lovćen”-u, JP "Morsko dobro" iz Budve kao i “Kovinić” d.o.o. iz Tivta.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније