Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Dijaspora

[ Objavila: J.B.Č. ]

20. 03. 2018. 13:32 >> 14:03
12

ZA PREDSJEDNIKA CG

Crnogorci iz Australije podržali Đukanovića

Grupa iseljenika iz Australije porijeklom iz Crne Gore podržala je kandidaturu predsjednika Demokratske partije socijalista (DPS) Mila Đukanovića za predsjednika Crne Gore.

Potpredsjednik Asocijacije za dijasporu i osnivač Udruženja Monte-Australija, Safet Beljo Radončić u ime gupe iseljenika iz Australije kazao je da su iseljenici na tom kontinentu sa pažnjom i velikom zabrinutošću pratili dešavanja na političkoj sceni u Crnoj Gori.

"Pokušaji ujedinjenja parlamentarne i građanske opzicije su svima nama izazivali čuđenje i strah. Strah zbog neodgovornosti prema građanski orjentisanom stanovništvu, koje su neodgovorni lideri partija gurali u neodržive saveze i skute nekih drugih država", kazo je Radončić.

To je, kaže Radončić, razlog njihove podrške Đukanoviću koga ističu kao lidera koji je svojom politikom sačuvao Crnu Goru od ratnih stradanja.

"Smatramo da će predsjednički kandidat DPS Milo Đukanović Crnu Goru građansku državu voditi ka novim pobjedama, političkoj stabilnosti i ekonomskim prosperitetima, zbog čega mu dajemo podršku u kandidaturi", istakao je Radončić.

Пратите нас на

Коментари12

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније