Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Dijaspora

Objavila: M.L.B.

15. 10. 2017. 10:35 >> 10:25
3

LOVĆENAC

Održana 8. "Raštanijada"

U Lovćencu je juče u organizaciji Crnogorskog društva "Lovćen" održana osma Raštanijada, nadmetanje u spremanju tradicionalnog crnogorskog jela.

Učestvovalo je 19 takmičarskih ekipa, a najuspješniji su bili Golub Stevović iz Lovćenca, Pavle Jovović iz bačkog Dobro Polje

i Vukota Radović takođe iz Lovćenca, koji su dobili prigodne nagrade.

"Raštanijadu su po lijepom vremenu posjetili brojni Lovćenčani i prijatelji iz okolnih mjesta. Nakon takmičarskog dijela učesnici i gosti su nastavili druženje u restoranu i parku "Cetinje" uz muziku i guslare Minju Krivokapića i Žarka Martinovića", saopšteno je iz CD "Lovćenac".

Organizatori poručuju da veliku zahvalnost duguju sponzorima Stanki Marković-Ercegovac iz Melburna i kompaniji "Zrnožit" sa Cetinja, kao i pokrovitelju Pokrajinskom sekretarijatu za poljoprivredu.

 

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније