Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Dijaspora

24. 06. 2013. 17:40 >> 17:40

PUNA PODRŠKA

Haradinaj za priznanje crnogorske manjine

Alijanse za Budućnost Kosova daće puni doprinos apsolutnoj inkorporaciju autentičnih Crnogoraca u ustav Republike Kosova i sve kosovske institucije, saopštio je predsjednik te partije Ramuš Haradinaj.

Haradinaj je danas primio predsjednika Crnogorske demokratske stranke Kosova Slobodana Vujičića a glavna tema, kako je saopšteno, bilo je pitanje uključivanja crnogorske nacionalne zajednice u ustav Republike Kosova.

"Strateška saradnja crnogorske nacionalne zajednice na Kosovu znači i strateška saradnja sa crnogorskom državom”, kazao je Haradinaj i dodao da je on za saradnju sa CDS i svim autentičnim Crnogorcima koji žele dobro svom narodu.

Haradinaj i Vujičić su se saglasili da u budućnosti sarađuju na svim poljima političke, ljudske i međusobne saradnje "sa ciljem poboljšanja života svih građana Kosova”.

"Haradinaj i Vujičić su pozvali sve raseljene koja žele da se vrate da su dobrodošli i da je Kosovo bilo i ostalo njihov dom", navodi se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније