Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Dijaspora

Objavila R.B.

15. 06. 2017. 20:53 >> 20:25

SARADNJA SA ISELJENICIMA

Izabrani novi članovi Savjeta

Vlada je danas razriješila devet, a imenovala jedanaest novih članiova Savjeta za saradnju sa iseljenicima.

Za članove Savjeta za saradnju sa iseljenicima, predstavnike organa državne uprave i drugih institucija i udruženja, imenovani su Selim Lika, v.d. generalnog direktora Generalnog direktorata za konzularne poslove u Ministarstvu vanjskih poslova, Igor Vučinić, sekretar Ministarstva kulture, Tatjana Bulatović, sekretarka Ministarstva sporta.

Novi članovi tog Savjeta su i Milanka Baković, v.d. generalnog direktora Direktorata za građanska stanja i lične isprave u Ministarstvu unutrašnjih poslova, Milovan Vujović, državni sekretar u Ministarstvu zdravlja, Mehmed Zenka, ministar za ljudska i manjinska prava, Andrija Nikolić, predsjednik Odbora za međunarodne odnose i iseljenike Skupštine Crne Gore, Ervin Ibrahimović, član skupštinskog Odbora za međunarodne odnose i iseljenike, Ilir Llazorja, član Nacionalnog savjeta Albanaca u Crnoj Gori, Olivera Vukadinović, v.d. direktora TVCG, kao i Vera Kirović, predsjednica NVO “Asocijacija za saradnju sa dijasporom”.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније