Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Crnom Gorom

М.В. [ rtcg.me ]

09. 10. 2023. 15:32 >> 15:33

VUKOVIĆ

Podrška izgradnji novog vrtića u nikšićkom naselju Kličevo

Predsjednik Skupštine opštine Nikšić, Nemanja Vuković, primio je predstavnice potpisnika inicijative da MZ Kličevo dobije novi vrtić, ističući da podržava tu inicijativu.

Obrazlažući aktuelnu situaciju u dva objekta JPU „Dragan Kovačević“, sa posebnim akcentom na prekobrojnost grupa i sužene prostorne kapacitete, mještanke Kličeva su apostrofirale činjenicu da bi izgradnja novog vrtića ne samo omogućila njihovoj djeci ugodan i podsticajan boravak, već bi doprinijela i vraćanju djece koja su, zbog nedovoljnih kapaciteta, upisana u druge vrtiće u gradu, pa bi se samim tim rasteretile druge vaspitne jedinice.

Predsjednik SO istakao je da u potpunosti razumije potrebu MZ Kličevo za novim vrtićem te da će se, Opština Nikšić i on lično, potruditi da se opravdana očekivanja mještana pretoče u stvarnost.

"Svjesni smo da bi izgradnja novog objekta u značajnoj mjeri uljepšala boravak našim mališanima, dok bi zaposleni konačno dobili znatno bolje uslove za rad i šire mogućnosti za realizaciju predviđenih aktivnosti. Shodno tome, Opština će u saradnji sa našom Agencijom za planiranje i projektovanje donirati Glavni projekat za izgradnju vrtića i uređenje dvorišta, a spremni smo da pomognemo i na druge načine, u mjeri u kojoj to dozvoljavaju naše mogućnosti i nadležnosti. Takođe, pokušaćemo da u živoj komunikaciji i saradnji sa Ministarstvom prosvjete, u što kraćem roku, dođemo do optimalnog rješenja“, poručio je Vuković.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније