Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Crnom Gorom

[ M.V. ]

21. 05. 2022. 16:54 >> 16:56

ODBOR URA

Akcijama u Budvi obilježili Dan nezavisnosti Crne Gore

Odbor Građanskog pokreta URA Budva sa svojim članicama i članovima kao čestitku građanima Budve povodom proslave 21.maja, Dana nezavisnosti Crne Gore, organizovao je akciju pod nazivom "URA Budva za sve građanke i građane Crne Gore". Akcija je trajala čitav dan i počela je u osam časova dobrovoljnim davanjem krvi u prostorijama transfuzije krvi bolnice u Kotoru, zatim čišćenjem priobalnog područja oko ostrva "Školj-Sveti Nikola" a potom sadnjom 30 sadnica na šest lokacija, četiri u Budvi po jedna na Svetom Stefanu i Petrovcu.

"Ovom akcijom sem što smo bili humani, potrudili smo se da prostor koji je dosta kontaminiran poslijednje dvije godine, učinimo zdravijim, čistijim i zelenijim. Imajuću u vidu da je i ove godine izostao bogati kulturno-umjetnički program u susret drzavnom prazniku 21. maju Danu nezavisnosti Crne Gore, koji je trebalo da doprinese budvanskim privrednicima bolje poslovanje, "lokalni šerif" i "ugroženi farmer" je jasno stavio do znanja da ne poštuje ni državu Crnu Goru i njenu nezavisnost kao ni građane Budve nit njihove egzistencije", kazali su u saopštenju URA Budva. 

Kako su rekli, URA Budva je pozvala sve ljude dobre volje na ljubav, da ucestvuju u akciji i time se da mali doprinos u vraćanju građanske, ekološke i evropske Budve.

"Želimo drugačiju, modernu, pomirenu, avangardnu Budvu koja će biti primjer cijeloj Crnoj Gori. To može Budva", piše u saopštenju iz odbora URA Budva. 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније