Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

U toku

30. 11. 2020. 11:50   >>  23:19

BOLNICA NIKŠIĆ

Preminula tri kovid pacijenta

U Opštoj bolnici Nikšić preminula su tri kovid pacijenta. Kako je saopšteno iz te zdravstvene ustanove riječ je o pacijentima rođenim 1947, 1959. i 1960. godine.

Trenutno je u nikšićkoj bolnici hospitalizovano 69 pacijenata.

"Deset pacijenata je životno ugroženo i nalaze se u Jedinici intenzivnog liječenja, od kojih su tri pacijenta na neinvazivnoj ventilaciji. Na respiratoru trenutno nema pacijenata", saopšteno je iz OB Nikšić.

Ostali pacijenti su stabilnih vitalnih parametara i trenutno se dobro osjećaju.

Kotor i Berane: Životno ugroženo 17 pacijenta

U bolnicama u Kotoru i Beranama 17 pacijenata inficiranih korona virusom ima tešku kliničku sliku i životno je ugroženo

U Kovid centru kotorske bolnice trenutno je hospitalizovano 16 pacijenata, kazao je direktor bolnice dr Davor Kumburović.

“U ovom trenutku je hospitalizovano 16 kovid pacijenata, od kojih je četvoro životno ugroženo, jedan je na respiratoru i jedan na mehaničkoj neinvazivnoj ventilaciji”, kazao je Kumburović, za Jutranji program TVCG.

Ostali dio bolnice, kako navodi, nesmetano radi i građani ne treba da brinu.

Kotorska bolnica od 12. novembra jedan je od novih Kovid centara, a dobila je i najviše ocjene od Kriznog medicinskog štaba.

U OB Berane liječi se 40 kovid pozitivnih pacijenata.

"13 pacijenata ima tešku kliničku sliku i svi se nalaze na neinvanzivnoj ventilaciji", navodi se u saopštenju OB Berane.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се