Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

U toku

[ Mina ]

01. 08. 2020. 09:15 >> 20:20
27

MJESEC DANA BEZ ODGOVORA

Beograd ćuti o upisu MCP u Registar

Ministarstvo pravde Srbije, u čijoj su nadležnosti i podaci koje su crkve i vjerske zajednice upisane u Registar, skoro mjesec nije odgovorilo na pitanje Pobjede da li je Mitropolija crnogorsko-primorska (MCP) upisana u Registar Republike Srbije.

 

Iz Pobjede su pitali - Da li je MCP 2006. godine upisana u Registar crkava i verskih zajednica Srbije i, ako je upisana, da li mogu navesti tačan datum upisa?

Podgorički list navodi da, poslije više telefonskih razgovora i razmjene mejlova sa službenicima Ministarstva pravde i njihove pres službe, odgovor nijesu dobili.

Kako se precizira, jedini odgovor koji je do sada Pobjeda dobila od službenika iz Ministarstva pravde je – „dobićete mejl“.

Пратите нас на

Коментари27

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се