Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostalo

02. 12. 2013.

Cetinjski parlamentarni forum, direktan prenos

Ponedjeljak, 2. Decembar u 09:30h, TVCG 2

Predsjednik Skupštine Crne Gore Ranko Krivokapić otvoriće 2. decembra Cetinjski parlamentarni forum, na kojem će biti raspravljano o jačanju kontrolne uloge Skupštine nad sektorom odbrane i bezbjednosti.

Organizator Cetinjskog parlamentarnog foruma, na kojem će učestvovati više od 50 parlamentaraca iz regiona, je Skupština Crne Gore, u saradnji sa Centrom za bezbjednost, razvoj i vladavinu prava.

Cilj Cetinjskog parlamentarnog foruma je unaprjeđenje saradnje, prenos znanja i iskustava i jačanje veza radi kontinuiteta i proširivanje parlamentarne saradnje i diplomatije u regionu, poboljšanja bilateralnih i multilateralnih veza, i zbližavanja predstavnika zakonodavnih institucija u državama koje dijele zajedničko istorijsko i kulturno nasljeđe, ali i evropsku perspektivu.

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се