Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Film

16. 01. 2019.

FILM

Mračne ulice Menhetna

Srijeda, 16. januar u 22:05h na TVCG 2

Film Mračne ulice Menhetna režisera Džejmsa Greja je intrigantna priča o mladoj medicinskoj sestri koja se bori da preživi u mračnom Njujorku 1921. godine.

Godine 1920, u potrazi za novim početkom i američkim snom, Eva i njena sestra Magda, iz svoje rodne Poljske plove za Njujork. Kada stignu na ostrvo Elis, ljekari otkrivaju da je Magda bolesna, i sestre bivaju razdvojene.

Eva je na ulicama Menhetna, a njena sestra je u karantinu. Sama, bez ikoga i u očajničkoj želji da bude sa Magdom, Eva ubrzo upoznaje Bruna, šarmantnog ali zlog čovjeka, koji je tjera na prostituciju.

Jednog dana, Eva upoznaje Brunovog rođaka, mađioničara Orlanda. On obara Evu s nogu i ubrzo postaje njena jedina šansa da pobjegne iz košmara u kome se nalazi.

Uloge: Marion Kotijar, Hoakin Finiks, Džeremi Rejner ...
Režija: Džejms Grej

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се