Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Serije

17. 03. 2016.

SERIJA

Kuća od karata III sezona

Radnim danima u 18:00h, TVCG1

Borba za vlast, lobiranje, diplomatske igre, trgovina zakonima i informacijama, ukratko rečeno "Kuća od karata" je serija koja najbolje prikazuje kako funkcioniše politički sistem jedne od najmoćnijih svjetskih sila. U glavnoj ulozi je Frenk Andervud (Kevin Spejsi), političar koji se drži teze da cilj opravdava sredstva, u namjeri da se dočepa fotelje. A Frenk ne bi bio to što jeste da ga ne podržava supruga Kler (Robin Rajt), koja se ne libi da se usprotivi svom uticajnom mužu, ukoliko su njene ambicije zanemarene.

Kevin Spejsi i Robin Rajt osvojili su Zlatne globuse za ulogu bračnog para, željnog prije svega moći. Produkcija serije dobila je pregršt pohvala kritičara, a samo jedna epizoda košta oko pet miliona dolara.

Коментари12

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се