Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Serije

27. 07. 2018.

[ ]

SERIJA

Prava žena

Petak, 27. jul u 12:05, TVCG1

Uloge: Kristina Jovanović, Filip Jurčić, Nataša Janjić, Petar Strugar, Elizbaeta Kukić

'Prava žena' novi je televizijski projekat jedne od najboljih scenaristkinja i producentkinja u regionu, Jelene Veljače, iza koje stoje uspješne serije 'Ponos Ratkajevih', 'Larin izbor', 'Zora dubrovačka' i 'Stella'. Tinejdžerka Maja (Kristina Jovanović) draga je i pametna djevojka, ali zbog nesređenog porodičnog odnosa nesigurna je u sebe. Oblači se muškobanjasto i trenira hokej jer zna da to raduje njenog oca, a zapravo je zanimaju tipične ženske stvari. Nesretno je zaljubljena u najpopularnijeg hokejaša, Harija, a s obzirom da je on ne primjećuje, Maja pristaje na veliki preokret u svom životu – prijavi se u televizijski show koji će joj pomoći da postane 'prava žena', ali i da otkrije pravu sebe. Njenom ocu Nikoli (Filip Juričić) Majina ideja nimalo se ne sviđa. On je predan otac koji voli svoju kćerku, ali teško prihvata da Maja više nije dijete, već odrasla djevojka koja se ponaša zrelije od njega.

Nikola je četrdesetogodišnji, klasični šarmer koji svojom duhovitošću i harizmom lako privuče suprotan pol, ali se teško snalazi 'u vezi' jer više pažnje posvećuje zabavama i drugim, površnim stvarima koje inače zaokupljaju ljude u dvadesetima. Silom prilika zaposli se u ketering firmi svog najboljeg prijatelja Slavena (Petar Ćiritović), preko kojeg dospije na set TV showa na koji se prijavila njegova kćerka Maja. Tamo upozna dvije potpuno različite žene koje će mu promijeniti život: vrlo strogu, ambicioznu TV producentkinju Natašu (Nataša Janjić) koja je svoj život posvetila karijeri, i kojoj treba joj vremena da se otvori ljudima i zadobije povjerenje u neku osobu, te Ružu (Elizabeta Kukić), duhovitu i harizmatičnu društvenu ikonu, legendarnu autorku ljubavnih romana i savjetnicu za žene koja je ujedno zaštitno lice TV makeover showa za djevojke.

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се