Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostalo

01. 03. 2014.

Zapis - Kotorski karneval

Subota, 1. mart u 17h na RTCG1 i 16.30h na RTCG SAT.

Prošle sedmice održan Tradicionalni kotorski karneval koji možete pogledati u emisiji "ZAPIS" , karnevalsku povorku, suđenje i spaljivanje karnevala.

U subotu, 1. marta u 11 sati na Škveru - Novski karneval kojim će biti završen Praznik mimoze Portonovi, u nedjelju, 02.03. u 14 sati karneval u Donjoj lastvi u Tivtu. Takođe, istog dana u Tuzima u 13 sati Dječji karneval, a u utorak, 04.03. u 17h velika karnevalska povorka u Tuzima, kojom će biti završeni ovogodišnji tradicionalni karnevali. 

 

Urednik i voditelj - Miomir Maroš.

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се