Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Film

08. 09. 2013.

Film: Crna dalija

Nedjelja, 8. Septembar. TVCG 1 u 22:30h.

Priča o opsesiji, ljubavi, korupciji, pohlepi i izopačenosti inspirisana je istinitom pričom o jednom od najbrutalnijih ubistava u istoriji Kalifornije, koje je šokiralo i fasciniralo naciju 1947. U pitanju je ubistvo holivudske starlete koje do danas nije razjašnjeno. Dvojica policajaca, bivši bokseri Li i Baki, istražuju ubistvo ambiciozne glumice Beti En Šort, poznatije kao Crna dalija, koja je napadnuta tako brutalno da su slike ubistva skrivane od javnosti.

Dok Lijeva rastuća preokupacija senzacionalnim ubistvom prijeti da mu uništi romantičnu vezu s Kej, njegov partner Baki privučen je atraktivnom i enigmatičnom Medlin Linskot, ćerkom iz jedne od najuticajnijih porodica u gradu, koja je neobično povezana s ubijenom žrtvom.

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се