Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Film

18. 10. 2018.

FILM

Predsjednička igra

Četvrtak, 18. oktobar u 20:35h na TVCG 1

S mislima na Pulitzerovu nagradu i u nadi da će srušiti samog Predsjednika SAD-a, politička novinarka Rachel Armstrong objavljuje priču o prikupljenim dokazima tajnog CIA-inog agenta i predsjedničkom ignorisanju istih prije njegovog naređenja da se zračnim napadom napadne Venezuela. Rachel imenuje tajnu agenticu, Ericu Van Doren, ženu čija mlađa kćerka ide u isti razred s Rachelinim sinom. Vlada na priču brzo reaguje i pokušava prisiliti Rachel da otkrije svoj izvor informacija. Ona to odbija pa završi u pritvoru i nikako ne želi promijeniti svoje mišljenje. U međuvremenu nastaje pravi haos u životu agentice Van Doren: prvi amandman protiv nacionalne sigurnosti, brak i majčinstvo protiv razvoda… Koja je cijena života prema pravilima?

Film je prema vlastitom scenariju režirao Rod Lurie („Kandidat“), a glavne uloge tumače proslavljene holivudske zvijezde Kate Beckinsale, Vera Farmiga, nominiran za Oscara Matt Dillon, Angela Bassett, Alan Alda, David Schwimmer, Noah Wyle i drugi.

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се