Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Film

06. 02. 2016.

FILM

Viki Kristina Barselona (Vicky Cristina Barcelona)

Subota, 06. Februar u 20:05h na TVCG 1

U popularnom filmu Vudija Alena gledamo glumačka ostvarenja velikih holivudskih zvijezda: Skarlet Johanson, Penelope Kruz i Havijera Bardema.

Amerikanke Viki (Rebeka Hol) i Kristina (Skarlet Johanson) provode ljeto u Barseloni, odsedajući kod Vikine rođake Džudi.

Viki je praktična i tradicionalna, vjerna svom pragmatičnom i rijetko romantičnom dječku Dagu. Sa druge strane, Kristina je spontana i nesigurna u svoje životne ciljeve, a pošto je nedavno izašla iz veze, želi nova iskustva.

Na jednoj izložbi djevojke upoznaju umjetnika Huana Antonija (Havijer Bardem) i uskoro se nađu u vrtlogu strasti, vina i umjetnosti. Kristina je oduševljena, a Viki skeptična prema nevjerovatnoj situaciji u kojoj su se našle.

Režija: Vudi Alen

Uloge: Skarlet Johanson, Penelope Kruz, Havijer Bardem.

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се