Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Izdvajamo

Бојана Баранин [ TVCG ]

10. 09. 2023. 19:59 >> 06:41
2

BOGAT PROGRAM

Nova programska šema na Javnom servisu

Od danas počinje nova programska šema na Javnom servisu. Gledaoce očekuje bogat informativni, kulturno-umjetnički, dokumentarni, naučni, kao i sportski program.

Od danas ponovo startuju i naše emisije u prajm-tajmu.

Nova programska šema već od danas donosi mnoštvo novih emisija na našim programima, ali i onih starih u novom ruhu ili novim terminima.

Urednik Prvog programa Damir Ramović kazao je da će sportska emisija Fudbal fest premijerno ići već u ponedjeljak u 18.10 na Prvom programu.

"Imamo i novi kviz – Pogodi mi godine, ide u 18.10 utorkom", otkrio je on.

Srijedom u 18.10 emitujemo novi koncept emisije Budimo budni - pitajte Vladu.

Gosti Duške Pejović biće članovi Vlade koji će razgovarati s građanima u studiju, ali i odgovarati na pitanja koja će gledaoci moći da šalju putem društvenih mreža. Gost prve emisije je premijer Ditan Abazović.

"U petak u 18.10 sati je Pretres, emisija radija na Televiziji Crne Gore.U prajm tajmu ostaju emisije Naglas, Argumenti, Stav, Okvir, a srijedom u 20 sati očekujte zabavnu emisiju Holivudiranje koju vodi Nikola Đuričko. Imamo i nove termine za dobre filmove subotom i nedjeljom odmah nakon Dnevnika", istakao je Ramović. 

Osim dobrih filmova, gledaoci će i ove jeseni uživati u kvalitetnom serijskom programu.

Urednik Drugog programa TVCG Vuk Perović otkrio je da će se prikazivati serija "Mama i tata se igraju rata”.

"To je jedna melodramska serija u kojoj glavnu ulogu igra Gordan Kičić. Svi oni koji su na našoj televiziji gledali film ,,Realna priča" znaju o čemu se radi jer je ova serija razvoj te dramske situacije. Takođe će tu biti i ,,Vere i zavere", jedna sjajna serija, po romanu velikog pisca Aleksandra Tišme, dok će petkom moći da gledaju seriju ,,Područje bez signala".

Oni koji se dobro sjećaju popularne serije Bolji život, moći će uskoro da obnove gradivo, dok će mlađe generacije imati priliku da se upoznaju s dogodovštinama porodice Popadić. A s aktuelnostima iz svih crnogorskih gradova, i ove sezone vas upoznajemo u emisiji Mreža, radnim danima odmah nakon prvog Dnevnika.

"Ono što nas čeka je i Dnevna soba, popodnevna emisija gdje će ljudi koji se vrate s posla moći da uživaju u različitim temama zabavnog sadržaja koji priprema već dobro poznata ekipa", zaključio je Perović. 

I pred dobro poznatom ekipom našeg sportskog programa ove sezone je mnogo posla.

Urednik Sportskog programa Dragiša Dedić podsjetio je da su počeli sa prenosima crnogorske fudbalske lige.

"S vlasnicima prava pregovaramo da i naredne sezone prenosimo ABA ligu i Ligu šampiona za rukometašice, a već smo obezdbijedili prava za Svjetsko prvenstvo za rukometašice i šampionat Evrope za rukometaše", naveo je on. 

Nakon veoma zahtjevnog ljeta, i naredno će u sportskom smislu biti dinamično.

"Posebno ističem da ćemo narednog ljeta imati Evropsko prvenstvo u fudbalu, a vrhunac sezone biće Ljetnje olimpijske igre u Parizu. Sve pomenuto, naravno, samo na Javnom servisu", poručio je Dedić. 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се