Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Izdvajamo

15. 01. 2023. 07:50 >> 19:54

PRIKUPLjENA POMOĆ

Dnevnica sa Ljubom Radanovićem: Gol za humanost

Ljubomir Radanović, bivši jugoslovenski fudbaler i nekadašnji igrač Lovćena, Partizana, Standarda iz Liježa, proveo je jedan dan radeći različite poslove u namjeri da zaradi i prikupi pomoć za jednu samohranu majku i njenog sina koji žive u jako teškim uslovima.

“Dnevnica” na Cetinju je prva redovna epizoda u ovoj sezoni, nakon novogodišnjeg specijala, koja najavljuje da je humani karavan krenuo Crnom Gorom.

Akter epizode u Prijestonici je legenda jugoslovenskog fudbala koga navijači pamte po brojnim uspjesima, a najviše po čuvenom golu Bugarskoj u poslednjim sekundama utakmice, a koji je odveo tadašnju reprezentaciju Jugoslavije na Evropsko prvenstvo. Ljubo je u emisiji imao zadatak da pomogne jednoj samohranoj majci koja sa svojim slijepim sinom nailazi na brojne životne izazove. U toj namjeri radio je u Nacionalnom parku “Lovćen” kao rendžer, zatim kao vatrogasac, trener mladim fudbalerima Lovćena… U međuvremenu je stigao i da na inicijativu Prijestonice Cetinje i Turističke organizacije grada usadi dvije sadnice i organizuje donatorsko veče.

“Pamtiću ovaj dan do kraja života. Nakon završene emisije osjetio sam veliko zadovoljstvo. Kao da smo igrali kvalifikacije i prošli. Ostaće i ova emisija kao svjedočanstvo na nešto jako lijepo što smo uradili za jednog mladića koji u teškim okolnostima nije izgubio volju i želju da ispuni svoje snove”, kazao je Radanović.

Iz produkcije “Fabrika ideja multimedija” koja realizuje emisiju kažu da “Dnevnica” sa Cetinja nikoga neće ostaviti ravnodušnim. “Jedna majka i njeno dijete, ruku pod ruku skromno koračaju cetinjskim ulicama. Život prepun prepreka i problema nije im slomio vedar duh. Dočekali su nas veselo, uz pjesmu. Zamah stihiji sreće u njihov dom donio je legenda Cetinja, Crne Gore i bivše Jugoslavije Ljubo Radanović. Pozivamo gledaoce da budu u nedjelju popodne uz tv ekrane i isprate ovu emisiju jer smo uvjereni da će ostati prepuni utisaka”, saopštili su iz produkcije.

Dan snimanja je trajao jako dugo i bilo je naporno zbog kiše koja je padala. “Međutim, na Ljubu se to nije moglo primijetiti, jer je spremno odgovarao na sve radne zadatke. Postigao je još jedan gol za pamćenje. Ovoga puta gol za humanost”, saopštili su iz produkcije.

Epizodu “Dnevnice” sa Ljubomirom Radanovićem gledajte u 18 sati na Prvom programu TVCG.

Gneralni sponzor emisije je Vezuv Volcano.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се