Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

04. 02. 2015. 21:09 >> 21:04

U LOZANI

Žrijeb za SP za vaterpoliste 12. februara

Žrijeb za Svjetsko prvenstvo vaterpolista, na kojem će nastupiti i reprezentacija Crne Gore, biće održan 12. febrauara u Lozani, saopšteno je iz Svjetske plivačke i vaterpolo federacije.

Šampionat će od 27. jula do 8. avgusta biti odigran u Kazanju.

Crnogorski vaterpolisti biće žrijebani iz trećeg šešira, u kojem su još Brazil, Grčka i pobjednik kvalifikacionog turnira.

Nosioci na žrijebu biće Srbija, Mađarska, Hrvatska i Sjedinjene Američke Države, iz drugog šešira biće žrijebani Australija, Kazahstan, Kanada i Italija, a iz četvrtog Južna Afrika, Japan, Kina i Rusija.

Početak žrijeba zakazan je za 14 sati.

Titulu prvaka, prije dvije godine u Barseloni, osvojila je Mađarska, a u finalu bila je bolja od Crne Gore 8:7.

Bronzanio odličje pripalo je selekciji Hrvatske.

(Mina)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније