Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

14. 07. 2014. 10:16 >> 10:25

PRENOS NA TVCG2

EP: "Ajkule" na startu sa Grčkom

Vaterpolo reprezentacija Crne Gore igraće danas sa Grčkom utakmicu prvog kola A grupe Evropskog prvenstva u Budimpešti.

Budimpešta će od danas biti domaćin seniorskog vaterpolo prvenstva Evrope, na kojem će nastupiti i Crna Gora.

Rival crnogorskim vaterpolistima na otvaranju šampionata, 16 sati, biće Grčka, sa direktnim prenosom na TVCG2. U A grupi, osim Crne Gore i Grčke, igraće i Italija, Rusija, Gruzija i Rumunija.

Rivali u B grupi su Hrvatska, Njemačka, Srbija, Francuska, Španija i Mađarska. Pobjednici grupa, nakon pet odigranih kola, izboriće direktan plasman u polufinale.

Ostala dva učesnika polufinala biće poznata nakon četvrtfinalnih duela, u kojima će rivali biti drugoplasirana iz A i trećeplasirana reprezentacija B grupe, odnosno druga selekcija B grupe i treća iz A grupe.

Titulu prvaka brani Srbija, koja je prije dvije godine u Ajndhovenu u finalu savladala Crnu Goru.

Crnogorskoj selekciji, nakon sjutrašnjeg duela sa Grčkom, slijede mečevi sa Rusijom (utorak, 14.30), Rumunijom (četvrtak, 19), Italijom (subota, 19) i Gruzijom (ponedjljak, 11.30).  

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније