Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

21. 01. 2022. 18:26   >>  18:26

ZBOG KORONAVIRUSA

Odlaže se Svjetsko prvenstvo u vaterpolu?

Svjetsko prvenstvo u vaterpolu, koje je trebalo da se odigra u japanskoj Fukuoki, ponovo će biti odloženo zbog koronavirusa, prenosi portal "total-waterpolo".

Šampionat u Japanu već je jednom pomjeren. Trebalo je da se održi na ljeto 2021. godine, a novi termin je bio u maju 2022.

U Japanu je danas zabilježeno preko 44 hiljade zaraženih od koronavirusa, pa je izvjesno da će prvenstvo biti održano tek u julu 2023.

U 2022. je već planirano Evropsko prvenstvo u Splitu, koje je na programu krajem avgusta.

Vaterpolisti Crne Gore do sada su šest puta učestvovala na svjetskim prvenstvima, da najbolji rezultat su ostvarili 2013. u Barseloni kada su osvojili srebro.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније