Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

07. 12. 2013. 19:53   >>  22:03

TRIGLAV JADRANSKA LIGA

Pobjeda Primorca, poraz Jadrana

Vaterpolisti Primorca savladali su večeras u Kotoru zagrebački Medveščak 12:5, u utakmici desetog kola Triglav Jadranske lige. Jadran je poražen u Zagrebu od Mladosti 14:9 (7:1, 2:4, 3:1 i 2:3).

To je treći trijumf kotorskog tima, koji u regionalnom takmičenju ove sezone ima i dva remija i pet poraza.

Medveščak je doživio osmi poraz.

Jadran je sa druge strane, doživio treći poraz, dok je Mladost upisala osmu pobjedu u regionalnom takmičenju ove sezone.

Najefikasniji u pobjedničkom timu bili su Luka Lončar i Kristijan Milaković sa po tri gola.

U hercegnovskom timu tri gola postigao je Vlado Popadić, po dva postigli su Čeljko Kovačić i Bojan Banićević, dok su se po jednom u listu strijelaca upisali Nikola Moskov i Luka Sekulić.

(Mina)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније