Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

P.R.

22. 09. 2021. 20:38 >> 20:48

VUKOVIĆ

"Izvanredan uspjeh mladog podgoričkog kluba"

Gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković upriličio je prijem za Plivački vaterpolo klub "Budućnost", koji posebnu pažnju posvećuje mlađim generacijama.

Među njima je i sjajna generacija dječaka rođenih 2009. koji su ove godine osvojili Kup Crne Gore u konkurenciji ekipa sa mnogo dužom tradicijom, čime je još jednom dokazano da je Podgorica rasadnik talentovanih sportista.

Vuković je čestitao klubu na rezultatima koje su postigli u prethodnom periodu, zahvalio što su i mimo očekivanja, za kratko vrijeme u Podgoricu prvi put donijeli zlatnu medalju.

Vuković je podsjetio da je ova priča počela skromno sa ciljem da se prvobitno stvore pretpostavke da se u Podgorici kvalitetno trenira vaterpolo i plivanje, sa nadom da u bliskoj budućnosti dobijemo i reprezentativce.

"Nijesmo očekivali da ćemo nakon dvije - tri godine postati konkurentni i nema dileme da imamo najbolju generaciju u Crnoj Gori kad je u pitanju 2009. godište. Ponosni smo na vas i zahvalni vašim sjajnim trenerima", istakao je Vuković dodajući da gradska uprava predano radi kako bi stvorili neophodne pretpostavke za dalji rast.

"Hvala vam na tome što ste svojim trudom, radom i rezultatima potvrdili ispravnost naše odluke da i Podgorica unazad tri godine dobije Plivački vaterpolo klub i svake godine ćemo se truditi da, bez obzira na okolnosti u sve većoj mjeri pomažemo rad kluba, jer vi to, ne da opravdavate, nego vraćate višestruko“, zaključio je Vuković.

Pomoćnik sekreatara za kulturu i sport Glavnog grada Miloš Antić, čestitao je klubu na velikom rezultatu i kazao da je siguran da će i u narednim godinama biti mnogo uspjeha, a da će Glavni grad uvijek biti tu da podrži one koji to zaslužuju.

Aleksandar Aleksić na čelu stručnog kadra PVK „Budućnost, zahvalio je gradonačelniku na prijemu ističući da je uvjeren da će u narednom periodu biti još povoda za ovakve susrete i da je izuzetno zadovoljan radom i motivacijom ove generacije, kao i saradnjom sa upravom i kolegama.

Zaključeno je da će Glavni grad u narednom periodu nastaviti da prati razvoj kluba, kao i potrebe i izazove i pružiti apsolutnu podršku kada je riječ o stvaranju što kvalitetnijih uslova za rad, te da nema sumnje da ćemo se zajedno radovati novim rezultatima, kako ove, tako i budućih generacija.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније