Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

20. 11. 2013. 10:49 >> 10:51

KUP EVROPE

Jadran i Akvakjara večeras u Igalu

U četvrtfinalu Kupa Evrope hercegnovski Jadran večeras na bazenu Instituta Igalo dočekuje italijansku Akvakjaru. Gosti iz Napulja, koji su po kvalitetu u Italiji izjednačeni sa Pro Rekom, vrhunski su igrači. Biće veliki izazov i test za naš Jadran, koji će opet igrati bez povrijeđenog Jovana Sarića.

Trener Jadrana, Vladimir Gojković za večerašnjeg protivnika kaže za Radio Jadran da je prošle godine bila trećeplasirana ekipa u italijanskom prvenstvu, iza neprikosnovenog Pro Reka i Breše.

"Bili su ispred Posilipa, Savone, igrali su ove godine Ligu šampiona i ispali su u posljendnjem krugu kvalifikacija. Imaju dva hrvatska internacioanlca, našeg Draškovića, koji, iskreno se nadam, neće igrati. Bar takve su informacije. Na žalost, ima povredu ramena, ali dobro je što neće igrati protiv nas. Akvakjara ima i nekoliko italijanskih reprezentativaca, dva jaka centra. U ovom momentu dijele drugo mjesto sa Pro Rekom, iza Breše u italijanaskom prvenstvu. Analizirali smo ih dobro, pribavili snimke utakmica. Ako budemo igrali onako dobro kao protiv Mornara neku noć, možemo se nadati dobrom rezultatu", kaže za Radio Jadrana Jadran Gojković, pozivajujući navijače Jadrana da večeras dođu u što većem broju i daju im neophodnu podršku.

Mlađahna i vrijedna ekipa Jadrana u ovaj međunarodni vaterpolo spektakl ulazi optimistično, ne želeći da vaterpolistima iz Napulja prepusti lako ulogu favorite.

Kapiten Jadrana, Željko Kovačić očekuje prije svega dobru igru. "Prvenstveno u odbrani, a onda, ako bog da, da postignemo pobjedu. Vidjećemo hoće li to biti moguće ostvariti, ali prvenstveno se nadamo dobroj partiji i dobroj odbrani", kaže Kovačić i dodaje da je atmosfera u klubu uvijek odlična kad su dobri rezultati. Ali "svi smo s nogama na zemlji", kaže Kovačić.

Našim momcima ne nedostaje volje i elana, disciplinovano treniraju, slušaju instrukcije Vlada Gojkovića.

Utakmica počinje u 18 časova. Ulaz je bespaltan.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније