Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

[ Mina ]

10. 05. 2021. 21:07   >>  21:07 2

FINALE PLEJ-OFA

Jadran na korak od titule

Vaterpolisti Jadrana savladali su večeras u Budvi ekipu Primorca 8:6 (1:0, 1:1, 5:2 i 1:3) i poveli 2:1 u finalu plej-ofa prvenstva Crne Gore.

Hercegnovski tim prvi međusobni duel u Budvi dobio je nakon boljeg izvođenja peteraca 14:11. Utakmica je u regularnom toku završena neriješeno 10:10.

Nekadašnji prvak Evrope revanširao se rivalu u drugom meču i slavio u Igalu 8:6.

Jadran je odlučujuću prednost stekao početkom treće četvrtine, kada je nakon serije od 5:0, poveo 7:1.

Primorac je, sa po dva gola do kraja treće i početkom posljednje četvrtine, uspio da smanji na 7:5, a dva i po minuta prije kraja bilo je i 8:6.

Jadran je u finišu uspio da se odbrani i upiše drugi trijumf.

Najefikasniji u pobjedničkom timu bio je Konstantin Averka sa četiri, dva gola postigao je Jovan Vujović, a po jedan Nikola Brkić i Đuro Radović.

Strijelci za Primorac bili su Đorđije Stanojević, Miloš Vukšić, Miroslav Perković, Dušan Matković, Ešvort Molten i Uglješa Vukasović.

U finalu igra se na tri pobjede.

Igalo će biti domaćin četvrtog meča 13. maja, dok bi se eventualna majstorica, četiri dana kasnije, igrala u Budvi.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније