Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

Mina

04. 05. 2021. 20:12 >> 20:14
1

IZJEDNAČEIO NA 1:1

Primorac slavio u Igalu i vratio neizvjesnost

Vaterpolisti Primorca savladali su večeras u Igalu hercegnovski Jadran 8:6 (2:3, 3:1, 2:1 i 1:1) i izjednačili rezultat u pobjedama na 1:1, u finalu plej-ofa prvenstva Crne Gore.

Hercegnovski tim prvi međusobni duel u Budvi dobio je nakon boljeg izvođenja peteraca 14:11.

Utakmica je u regularnom toku završena neriješeno 10:10.

Nekadašnji prvak Evrope bolje je odigrao revanš, do polovine meča četiri puta imao je minimalnu prednost, a u trećoj četvrtini došao je do vođstva od dva gola (6:4 i 7:5) koje je uspio da sačuva do kraja.

Jadran je samo jednom vodio, krajem prve četvrtine (3:2).

Najefikasniji u pobjedničkom timu bio je Marko Gopčević sa dva, dok su po gol postigli Uglješa Vukasović, Mlađan Janović, Dušan Matković, Ešvort Molten, Đorđije Stanojević i Miroslav Perković.

Dvostruki strijelac za Jadran bio je Konstantin Averka, dok su po jednom odličnog Aleksandra Kralja na golu Primorca savladali Marko Petković, Nikola Brkić, Martin Gardašević i Đuro Radović.

Naredna utakmica biće odigrana 10. maja u Budvi.

U finalu igra se na tri pobjede.

Igalo će biti domaćin četvrtog meča 13. maja, dok bi se eventualna majstorica, četiri dana kasnije, igrala u Budvi.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније