Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

12. 11. 2013. 22:21 >> 22:23

ČEKAJUĆI ITALIJU

Perović: Tek slijedi ono pravo

Nakon pobjede na Slovačkom 13:11, selektor vaterpolo reprezentacije Crne Gore Ranko Perović izjavio je da više ne treba razmišljati o večerašnjoj utakmici, jer sada ono pravo - duel sa Italijom.

Perović nije bio zadovoljan igrom u odbrani, ali, kako je rekao, dobro je što su mlađi igrači imali priliku da debituju za seniorski tim.

"Primili smo previše golova i to više ne smijemo da dozvolimo. U svakom slučaju, dobra prilika da se izigraju mlađi. Mislim da smo morali jače da uđemo u meč, ali ne mogu da utičem na fizičku spremu, vidjelo se da smo dosta "šareni". Bilo je dosta grešaka, ali normalno s obzirom na to da je ekipa sastavljena prvi put u ovom sastavu za ovu utakmicu, da smo imali samo dva treninga. Sve u svemu, najvažnije je da razigravamo najmlađe igrače. Rezultat je tu, idemo dalje. Ovaj meč treba arhivirati, jer je Italija pred nama i to je odlučujuća utakmica za plasman na finalni turnir. Taj meč moramo odigrati mnogo, mnogo bolje", kazao je Perović medijima nakon utakmice.

On je kazao da su mladi igrači igrali kako je i očekivao, ali da su se oni iskusniji malo opuštili.

"Zadovoljan sam mladim igračima, odradili su posao. Bilo je grešaka, ali sam i u najavi utakmice rekao da oni imaju pravo na greške. Večeras su mogli da izvuku samo pouke, i da rastu iz meča u meč. Mislim da su iskusniji igrali dosta ležerno, dosta opušteno, ali mislim da je to normalno u ovom trenutku. Kada se sve sabere, teško da se moglo bolje od ovoga. Cilj jeste da igraju mladi, ali je cilj plasman na finalni turnir", dodao je Perović.

Crna Gora sa Italijom igra 10. decembra u Kotoru, dok ih u nastavku takmičenja u Svjetskoj ligi, očekuje duel sa Njemačkom u Herceg Novom 14. januara naredne godine.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније