Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

27. 01. 2021. 15:55 >> 15:55

PRIPREME ZA ROTERDAM

Petković: Pokušaćemo da turnir iskoristimo na najbolji način

Podgorica će od danas do petka biti domaćin vaterpolo turnira na kojem, pored Crne Gore, učestvuju Srbija i SAD. Naša reprezentacija u četvrtak igra sa Srbijom, a u petak protiv SAD, a oba meča biće generalna proba pred odlazak na kvalifikacioni turnir za Olimpijske igre koji će se održati u Roterdamu od 14. do 21. februara.

"Ajkule" već tri dana treniraju u odličnim uslovima bazena u Podgorici, i podižu formu za najvažniji događaj.

"Raspoloženje u ekipi je odlično, kondicija je malo šarena. Jedan dobar dio ekipe je prošao kroz jako zahtjevan fizički period sa ove tri vezane utakmice u Debrecinu, i odmah nakon toga put za Dubrovnik gdje su neki igrači odigrali pet utakmica u četiri dana. Osjeća se umor kod pojedinih igrača. Pokušaćemo ovaj turnir i utakmice protiv reprezentacija SAD i Srbije da iskoristimo na najbolji mogući način. Nakon toga nas očekuju dvije pune sedmice, gdje ćemo raditi sami i imati finiš priprema pred odlazak na kvalifikacioni turnir za Olimpijske igre u Roterdamu", poručio je Marko Petković.

Iako oslabljeni, Aleksa Ukropina vjeruje da mogu ispuniti glavni cilj, palsirati se na četvrte uzastopne Olimpijske igre.

"Okupili smo se prije dva dana u Podgorici u trenutno najjačem sastavu. Nažalost, bolesti i povrede su učinile da ne možemo da računamo na kompletan sastav. Ali, ovo je ekipa koja može da iznese turnir u Roterdamu i da se plasira na Olimpijske igre. SAD i Srbija dolaze u kombinovanom sastavu na turnir, ali će nam biti dobra priprema za Holandiju", istakao je Ukropina.

Nakon turnira, "ajkule" će u Podgorici, na bazi "mjehura" borati od 1. do 11. februara, za kada je zakazan odlazak u Roterdam.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније