Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

[ Mina ]

16. 12. 2020. 19:24 >> 19:24

PRVENSTVO CG

Primorac ponovo bolji od Budvanske rivijere

Vaterpolisti Primorca pobijedili su u Budvi ekipu Budvanske rivijere 12:9, u utakmici četvrtog kola prvenstva Crne Gore.

Kotorski tim upisao je četvrti trijumf i zadržao maksimalan učinak u dosadašnjem dijelu takmičenja.

Budvanska rivijera povela je na startu 2:0, nakon čega je uslijedila serija kotorskog tima za preokret i vođstvo od 5:2.

Nekadapnji prvak Evrope vodio je i 7:3 i 8:4, ali je domaćin zaprijetio i u finišu treće četvrtine zaostatak sveo na gol (9:8).

Gost je sa tri uzastopna pogotka poveo 12:8 i ostatak meča lipio rezultatske neizvjesnosti.

Dvostruki strijelci za Primorac bili su Vuk Drašković, Marko Gopčević, Danilo Adžić, Miroslav Perković i Dušan Matković, dok su po gol postigli Damir Crepulja i David Vukotić.

U Budvanskoj rivijeri po dva puta u listu strijelaca upisali su se Blažo Mitrović, Stefan Kovačević, Nenad Dragović i Petar Ćetković, a jednom Nikola Ivanović.

Prvenstvo se nastavlja u petak duelom Katara i Primorca.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније