Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

30. 10. 2013. 21:30 >> 21:32
2

JADRANSKA LIGA

Jadran slavio u Budvi

Vaterpolisti hercegnovskog Jadrana pobijedili su večeras u Budvi istoimeni domaći tim 8:6 (4:0, 2:3, 1:1 i 1:2), u utakmici petog kola regionalne Triglav Jadranske lige.

To je četvrti trijumf hercegnovskog tima, dok je Budva doživjela treći poraz u dosadašnjem dijelu regionalnog takmičenja.

Jadran je prvu četvrtinu dobio 4:0, a u drugoj vodio je i 5:0 i 6:1.

Domaćin je u nastavku uspio da zaostatak smanji na 6:4 i 7:5, ali ne i da ugrozi trijumf gostiju.

Najefikasniji u pobjedničkom timu bio Stefan Pješivac sa tri, po dva gola postigli Blagoje Ivović i Jovan Sarić, dok se jednom u listu strijelaca upisao Vlado Popadić.

U ekipi Budve najbolji je bio Miljan Popović sa tri pogotka, dok su po gol postigli Bogdan Đurđić, Petar Ćetković i Marko Ivančević.

U premijernom meču ovog kola kotorski Primorac savladao je juče u Mariboru ekipu Branika 17:6.

(Mina)

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније