Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

31. 07. 2020. 16:28   >>  16:30

UPRAVA ODLUČILA

Jadran u LŠ naredne sezone

Uprkos krizi koja je nastala zog pandemije kornavirusa, Vaterpolo klub Jadran Carine naredne sezone igraće u Ligi šampiona, odlučila je uprava kluba.

Predsjednik Novljana Đuro Marić istakao je da su se odlučili za ovaj potez , jer ne žele da zaustave proces razvoja mladih igrača.

"Iako se susrećemo sa velikim problemima finansijske prirode odlučili smo se za ovaj potez, koji nosi i svoj rizik, ne želimo da zaustavmo jedan proces razvoja mladih igrača i ekipe koju imamo. Obratili smo se nadležnim institucijama: Ministarstvu sporta, vaterpolo Savezu i Olimpijskom komitetu za pomoć i podršku, očekujemo njihove pozitivne reakcije jer ovo je i pitanje reprezentacije Crne Gore, ne smijemo mlade reprezentativce ostaviti bez pravog takmičenja, u sezoni kada se borimo za učešće na Olimpijskim igrama", rekao je Marić.

On je rekao da se regionalna liga vjerovatno neće igrati u dosadašnjem formatu.

"Igranje regionalne lige je upitno i kako sada stoje stvari neće je biti u dosadašnjem formatu i to je veliki problem za klubove iz Crne Gore, to je još jedan od razloga zbog čega smo se odlučili na ovu odluku“, rekao je Marić.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније