Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

13. 06. 2020. 22:31 >> 22:30
4

GOJKOVIĆ

"Velika razlika u kvalitetu i igri"

Selektor vaterpolo reprezentacije Crne Gore Vladimir Gojković kazao je za TVCG nakon poraza u Dubrovniku da se vidjela velika razlika u kvalitetu i igri.

Podsjetimo, vaterpolo reprezentacija Crne Gore poražena je danas u Dubrovniku, u prijateljskom meču, od Hrvatske 14:5 (4:0, 3:1, 3:2 i 4:2).

"Mislim da je ključ taj što smo promašili veliki broj lopti na početku gdje smo mogli da imamo neku kontrolu utakmice. Zbog toga smo primili dosta lakih golova", rekao je Gojković.

Gojković ističe da se nijesu spremali za utakmicu.

"Sigurno se očekivalo naše bolje izdanje, barem u tom fizičkom dijelu gdje možemo da budemo malo dominantniji, ali kako je utakmica odmicala i tu smo patili", zaključio je Gojković.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније