Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

[ Mina ]

13. 06. 2020. 20:20 >> 20:21
4

PRIJATELJSKI MEČ

"Ajkule" potopljene u Dubrovniku

Vaterpolo reprezentacija Crne Gore poražena je danas u Dubrovniku, u prijateljskom meču, od Hrvatske 14:5 (4:0, 3:1, 3:2 i 4:2).

Domaćin je opravdao ulogu favorita, prvu četvrtinu dobio je 4:0, dok je u drugoj, dva minuta i 13 sekundi prije kraja, poveo 7:0.

Oslabljena crnogorska selekcija prvi pogodak postigla je minut i 26 sekundi prije kraja druge četvrtine, dok je u trećoj zaostatak smanjila na četiri gola (7:3).

Hrvatska je do kraja tog dijela meča prednost vratila na sedam, a u posljednjoj četvrtini povisila na rekordnih devet golova (12:3, 14:5).

Najefikasniji u pobjednikoj selekciji bio je Luka Bukić sa četiri, Hrvoje Benić postigao je tri, Josip Vrlić i Maro Joković po dva, a po gol Luka Lončar, Luka Lozina i Rino Burić.

Strijelci za crnogorsku selekciju bili su Draško Brguljan, Marko Petković, Dušan Banićević Stefan Pješivac i Aleksandar Ivović.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније