Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

10. 06. 2020. 13:53 >> 13:50
1

GOJKOVIĆ OBJAVIO SPISAK

"Utakmica sa Hrvatskom izuzetno važna"

Selektor vaterpolo reprezentacije Crne Gore, Vladimir Gojković objavio je danas spisak igrača za prijateljski duel sa Hrvatskom.

Meč će biti odigran u subotu u Dubrovniku.

Biće to, poslije tri mjeseca pauze izazvane pandemijom koronavirusa, prvi zvanični meč crnogorskih vaterpolista

Gojković računa na 18 igrača.

Na spisku su Dejan Lazović, Draško Brguljan, Đuro Radović, Marko Petković, Dušan Banićević, Dimitrije Obradović, Stefan Vidović, Vlado Popadić, Aleksandar Ivović, Vladan Spaić, Dušan Matković, Stefan Pješivac, Petar Tešanović, Miroslav Perković, Nikola Moskov, Uroš Vučurović, Aljoša Mačić i Slaven Kandić.

Gojković je kazao da duel sa Hrvatskom dolazi poslije mjesec treninga.

"Utakmica sa Hrvatskom je nama izuzetno važna. Kroz taj meč dobićemo sliku u kakvom smo stanju. Bila je velika pauza, još nijesmo sklopili sve kockice, i sigurno da će biti specifična utakmica. Poslužiće kao dobra analiza za dalji rad. Imamo nekih sitnih problema sa povredama, neki igrači su već 2-3 sedmice odsutni", rekao je Gojković.

On je istakao da Dragan Drašković ima ozbiljan problem sa leđima i da će taj oporavak trajati tri sedmice.

"Ukropini se vratio problem sa ramenom. Bogdan Đurđić i Uroš Čučković su u Francuskoj i oni nijesu u opticaju za ovaj meč. Ovo je najbolji sastav u ovom momentu", poručio je Gojković.

Vaterpolisti su sa istom selekcijom trebali da igraju četvrtfinale Svjetske lige u martu, ali je taj duel odgođen za mart 2021. godine.

"Poslije dužeg perioda očekuje nas meč. Skupili smo se u maju, prve tri nedjelje su bile lakše, a posljednjih sedam dana stručni štab nas priprema za rad koji je potreban za jedan meč. Vidjećemo koliko se uradilo. Igramo protiv velike ekipe, prije pola godine smo odigrali dva vrhunska meča. Nadam se da će i ovaj biti zanimljiv kao i ta dva", kazao je Aleksandar Ivović.

Utakmica sa Hrvatskom u Dubrovniku igra se u subotu u 19 sati.

U stručnom štabu, pored selektora Gojkovića, su i pomoćni treneri Miodrag Matković, Zoran Ivanovski i Milan Ćirović, fizioterapeuti Dejan Mihajlović i Ivan Borović, doktori Vladimir Dedović i Nebojša Žižić i tehnička podrška Vasko Vučković.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније