Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

[ MINA ]

12. 05. 2020. 13:22   >>  13:27 1

U MANJIM GRUPAMA

Plivači i vaterpolisti Jadrana počeli treninge

Plivači i vaterpolisti Jadran Carina počeli su sa treninzima na ljetnjem bazenu na Škveru, saopšteno je iz hercegnovskog kluba.

Navodi se da je prvi trening odradila senirska vaterpolo ekipa, a plivači i mlađe vaterpolo kategorije.

Saopšteno je da se treninzi shodno uputstvima i pravilima nadležnih institucija sprovode u manjim grupama od po maksimalno deset sportista sa pauzom od pola sata između treninga.

Na taj način će, kako se navodi, svakoga dana trenirati prva vaterpolo i prva plivačka ekipa dok će mlađi vaterpolisti i plivači imati trening svakog drugog dana.

Usklađena je i procedura dolaska, ulaska i izlaska sportista na bazen, kako bi se ispoštovale propisane mjere.

„Najvažnije je da smo počeli sa radom. Mislim da smo prvi kliub u državi koji je počeo sa radom iz porodice vodenih sportova. Za sada treninzi svake od grupa traju po jedan sat, počevši od 07 i 30 ujutro do 22 časa, sa pomenutih pola sata pauze između treninga", rekao je direktor kluba Miloš Mračević.

On je naglasio da će se takav režim rada sprovoditi sve do stupanja na snagu drugog koraka relaksacije mjera koje se odnose na rad sportista i sprovođenja trenažnih aktivnosti.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније