Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

08. 10. 2013. 12:46 >> 12:46

KVALIFIKACIJE ZA LŠ

Budvanima cilj uigravanje ekipe

Glavni cilj vaterpolista Budve na predstojećem drugom kvalifikacionom turniru za Ligu šampiona biće uigravanje ekipe, kazao je trener budvanskog tima Drago Pejaković.

Vaterpolisti Budve učestvovaće na drugom kvalifikacionom turniru za plasman u Ligu šampiona, koji će od petka do nedjelje biti odigran u Đenovi.

Rivali Budvana na turniru, pored domaćeg Pro Reka, biće Radnički iz Kragujevca i zagrebačka Mladost.



Pejaković je kazao da će budvanska ekipa pokušati da što bolje iskoristi put u Đenovi kako bi podigla takmičarsku formu.

"Poznato je koliko su kvalitetne ekipe protiv kojih ćemo igrati na turniru u Đenovi.Nijesmo odigrali mnogo takmičarskih mečeva od početka sezone, ekipa je dosta izmijenjena, tako da će nam igre na turniru poslužiti da podignemo nivo forme pred predstojeće obaveze", rekao je Pejaković agenciji Mina.

On je kazao da budvanski vaterpolisti u Đenovi neće nastupiti u najjačem sastavu, pa će šansu dobiti mlađi igrači.

"Igrači će pokušati da, u utakmicama protiv jakih rivala, iskusnih vaterpolista, izvuku pouke, kako bi se pripremili za ono što nas očekuje.Sigurno je da se ni u jednoj utakmici nećemo unaprijed predati, ali evidentna je razlika u kvalitetu između nas i naših rivala", rekao je Pejaković.

Prema njegovim riječima, kvalifikacioni turnir će dobro poslužiti njegovoj ekipi pred nastavak takmičenja u Triglav Jadranskoj vaterpolo ligi.

"Nakon nastupa u Đenovi, očekuje nas susret sa Šibenikom, a zatim sa Primorcem u Kotoru.Jake utakmice koje ćemo odigrati u kratkom vremenskom periodu iskoristićemo da podignemo nivo igre i otklonimo eventualne nedostatke", rekao je Pejaković.

Plasman u Ligu šampiona izboriće dvije prvoplasirane ekipe sa turnira, dok će trećeplasirani tim nastaviti takmičenje u EURO kupu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније