Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

[ Objavila: M.M.Lj. ]

15. 03. 2020. 12:00 >> 12:19
2

ZAVRŠENO TESTIRANJE

Vaterpolisti negativni na virus korona

Testovi svih članova crnogorske vaterpolo reprezentacije na korona virus su negativni, saopšteno je iz Vaterpolo saveza.

 

Vaterpolo reprezentacija Crne Gore po dolasku iz Njemačke od juče je u karantinu shodno mjerama koje su uvedene u Crnoj Gori u borbi protiv korona virusa. Njih je testiralo osoblje Instituta za javno zdravlje i testovi su pokazali da su svi zdravi.

Ipak, 19 vaterpolista i članova stručnog štaba, koji su se vratili iz Njemačke, ostaće u kućnom nadzoru 14 dana.

"Svi članovi naše delegacije dobili su rješenja o daljem postupku i javljanju lokalnom epidemiologu, radi daljeg nadzora i praćenja, sve u saradnji sa nadležnim državnim nadležnim institucijama. Nadamo se da će primjer vaterpolista pratiti i svi ostali građani Crne Gore, po povratku iz inostranstva. Na ovaj način vaterpolo reprezentacija Crne Gore se pridružuje kampanji Ostani doma", navodi se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније