Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

[ Mina ]

22. 02. 2020. 20:21   >>  20:19

LIGA ŠAMPIONA

Pobjeda Jadran Carina protiv imenjaka iz Splita

Vaterpolisti Jadran Carina pobijedili su večeras u Igalu imenjaka iz Splita 14:11 (4:4, 3:2, 3:2 i 4:3), u utakmici devetog kola A grupe Lige šampiona.

Crnogorski prvak, koji je dobio i prvi međusobni duel u Splitu 12:6, zabilježio je četvrti trijumf i zadržao šanse za plasman na finalni turnir.

Hercegnovski tim u dosadašnjem dijelu najkvalitetnijeg klupskog vaterpolo takmičenja u Evropi ima i dva trijumfa protiv Sinteza iz Kazanja (12:9 i 15:11).

Ima i remi sa Špandauom u Berlinu (9:9), dok je poražen od Juga, Solnoka, Olimpijakosa i Barselonete.

Najefikasniji u pobjedničkom timu bio je Uroš Vučurović sa pet, Konstantin Averka postigao je tri, Dušan Banićević dva, a po gol Vlado Popadić, Nikola Brkić, Danilo Radović i Marko Petković.

U splitskom timu, koji je doživio sedmi poraz, najbolji je bio Anđelo Šetka sa tri pogotka, dok su po dva postigli Domagoj Ivan Zović i Duje Pejković.

Jadran Carine će u narednom kolu, 4. marta, biti gost Barselone.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније